diumenge, 5 de juliol del 2009

2a. sessió


Per no carregar tant de receptes com el dia passat he triat dues receptes de magdalenes ben diferents, una és la recepta base a partir de la qual n'hem fet de diferents tipus, amb poma, amb boletes de xocolata per damunt, de xocolata i de vainilla. Però se'n poden fer de moltes altres maneres, només es tracta de posar-hi imaginació!



MADALENES
- 2 ous
- 125g de farina


- 125g de sucre

-125g d'oli d' oliva

- 1/2 sobret de llevat

Agafeu tots els ingredients i els poseu en un bol. Amb el batedor de varetes elèctric, o amb la batedora, ho remeneu bé fins que tingueu una massa ben homogènia.
Preescalfeu el forn a 200º.
Ompliu els motlles de silicona o els paperets de magdalena fins la meitat i ho poseu al forn, només per baix. Tarden uns 10 o 15 minuts, depèn del forn.


I l'altra han estat els muffins amb gust de donut que han tingut un èxit espectacular!


MUFFINS, amb gust de donut?

· 2 ous
· 1iogurt natural
· 2 mesures de sucre
· 3 mesures de farina
· ½ mesura d’oli d’oliva
· ½ sobret de llevat en pols
· 2 culleradetes d’essència de vainilla
· Mantega, sucre i canyella en pols per decorar
Es barregen tots els ingredients en un bol (menys la mantega, sucre i canyella en pols per decorar)
Untarem uns motlles de muffins amb una mica de mantega i hi posarem aquesta barreja.
Mentre són al forn fondrem un parell de cullerades de mantega al microones i barrejarem el sucre i la canyella en un plat apart.
Traurem els muffins del forn i els deixarem refredar una mica. Quan estiguin tebis passarem la part de dalt per la mantega fosa i després per la sucre-canyella.Deixarem que s’acabin de refredar i ja estan a punt!



Aquí estem tots TREBALLANT!!!, que ens en vam fer un fart!











2 comentaris:

  1. Enhorabona per aquest taller tan ben muntat!! Quina passada!

    ResponElimina
  2. Quinia enveja que em fan el teus alumnes.......tot i que veig que els fas treballar molt fan cara d'estar ben contents!
    Les madalenes és un tema pendent i ja he fet el primer pas, que és comprar els papers. I ara tenint aquí aquesta varietat de receptes m'hi poso segur. La feina serà decidir-me!

    ResponElimina