- amb matafaluga
- la típica coca de forner amb pinyons i sucre
- coques seques ( que no eren de vidre perquè la profe es va deixar l'anís)
- amb boletes de xocolata per damunt
- coca farcida de xocolata
Necessitem:
-MASSA DE COCA
- sucre
- pinyons (si es vol)
-oli d'oliva
Una vegada la massa ha reposat gairebé una hora li donem la forma de coca, hi posem força sucre pel damunt (i els pinyons), hi tirem un raget d'un bon oli d'oliva i la posem al forn fins que vegem que està cuita, a 200º. Ha tardat uns 20-25 minuts.
Aquí estem tots mans a la massa!
L'anecdota del dia: El Miquel i la seva massa de coca, no sé perquè però no li ha pujat!!! Ara hem rigut molt!
Pobre Miquel!!! La coca se li resisteix!!
ResponEliminaSi, Núria, si...
ResponEliminaque hi farem!
ens veiem aquesta tarda? si et cal portar el bernat cap problema, eh!
Té tot tan bona pinta que no em puc resistir!
ResponEliminaFaig molts postres, però mai m'ha passat pel cap fer una coca. Però veient els vostres resultats m'hi posaré segur. Espero que no em passi com al Miquel ;)
M'agrada el teu taller perquè de cada recepta en fas un munt de varietats!
Un petó d'allò més dolç!