Si ens sobra temps, o mentre esperem que els cocs es coguin al forn farem unes TRUFES
Necessitem:
1 rajola de xocolata VALOR
1 rajola de xocolata LINDT ( mínim 70%)
1 pot de llet condensada LA LECHERA o EL CASTILLO gran
Fideus de xocolata
Com es fan:
En una cassola, a foc ben lent, desfàs les xocolates, hi afegeixes la llet condensada i ho remenes bé. Ho deixes a la nevera d’un dia per l’altre.
Amb la barreja ben freda t’ajudes d’una cullera i vas fent boletes, que arrebossràs de fideus de xocolata.
Cada boleta la poses en un motlle especial per a trufes.
Necessitem:
1 rajola de xocolata VALOR
1 rajola de xocolata LINDT ( mínim 70%)
1 pot de llet condensada LA LECHERA o EL CASTILLO gran
Fideus de xocolata
Com es fan:
En una cassola, a foc ben lent, desfàs les xocolates, hi afegeixes la llet condensada i ho remenes bé. Ho deixes a la nevera d’un dia per l’altre.
Amb la barreja ben freda t’ajudes d’una cullera i vas fent boletes, que arrebossràs de fideus de xocolata.
Cada boleta la poses en un motlle especial per a trufes.
S’han de menjar sempre ben fresques.
m'agraden tots quatre jejej a de ser divertit assistir a una classe així,,un peto guapa.
ResponEliminajo em menjaria tot el xocolata, i al final segur que no quedaría per a fer res.
ResponEliminajejejeje......
tenen molt bona pinta guapppas