dimarts, 30 de juny del 2009

Extra de la 1a.sessió


Si ens sobra temps, o mentre esperem que els cocs es coguin al forn farem unes TRUFES

Necessitem:
1 rajola de xocolata VALOR
1 rajola de xocolata LINDT ( mínim 70%)
1 pot de llet condensada LA LECHERA o EL CASTILLO gran
Fideus de xocolata


Com es fan:
En una cassola, a foc ben lent, desfàs les xocolates, hi afegeixes la llet condensada i ho remenes bé. Ho deixes a la nevera d’un dia per l’altre.
Amb la barreja ben freda t’ajudes d’una cullera i vas fent boletes, que arrebossràs de fideus de xocolata.
Cada boleta la poses en un motlle especial per a trufes.

S’han de menjar sempre ben fresques.

2 comentaris:

  1. m'agraden tots quatre jejej a de ser divertit assistir a una classe així,,un peto guapa.

    ResponElimina
  2. jo em menjaria tot el xocolata, i al final segur que no quedaría per a fer res.

    jejejeje......

    tenen molt bona pinta guapppas

    ResponElimina